O nama

O  NAMA

Ultimate Sports Body Club je teretana nastala prema europskom konceptu. Suvremena i prostrana teretana svojom opremom, klimatizacijom i funkcionalnošću u potpunosti je prilagođena namjeni te zadovoljava visoke standarde dinamičnog fitnes tržišta.
Uvjereni kako ništa ne može funkcionirati bez kvalitetnog i uigranog tima okupili smo pobjedničku ekipu vrhunskih stručnjaka koja će Vas profesionalno i sigurno uvesti i voditi kroz svijet fitnesa. Naši su treninzi koncipirani tako da svaki član može pronaći trening koji najbolje odgovara njegovu stilu i cilju. Gostima i potencijalnim novim članovima nudimo mogućnost besplatnog prvog probnog treninga unutar radnog vremena recepcije.
Cilj nam je pružiti osnovnu uslugu teretane na visokoj razini zadovoljstva naših članova, uz široki spektar dostupnosti za svačiji ukus, a u konačnici stvoriti unikatan proizvod za članove Ultimate Sports Body Cluba. Uz treninge koji služe poboljšanju kondicije, zdravlja, tjelesnih i mentalnih performansi, našim članovima u sklopu članarine nudimo mogućnost druženja i osvježenja nakon treninga.
Misija UGYM tima je osigurati Vam kvalitetan trening prilagođen vašim individualnim potrebama i ciljevima.
Vizija UGYM tima je biti najbolji ponuđač kvalitetnih usluga za profesionalne sportaše, amatere i rekreativce – usluga baziranih na profesionalnosti, kvaliteti, inovacijama i znanju.

Školovano i stručno osoblje

U našem centru svakodnevno su Vam na raspolaganju stručnjaci na području
fitnesa, kondicijske pripreme, rehabilitacije te grupnih treninga.

Najsuvremenija oprema u svijetu fitnesa

Smješten u ugodnom prostoru od 1.400 četvornih metara i opremljen po
najvišim europskim standardima, Ultimate Sports Body Club nudi sve
potrebno za kvalitetan trening prilagođen Vašim potrebama i ciljevima.

Što kažu naši klijenti o nama?

X