Tomislav Jurković

Education:Prvostupnik kineziologije

Age:17.01.1995.

Email:tomislav.jurkovic@ultimatesports.hr

Phone:+385 (0)99 722 0077

Tomislav Jurković

Trener kondicijske pripreme

Biography:

Tomislav Jurković je apsolvent na fakultetu Prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru na studiju Kineziologije s usmjerenjem Kondicijska priprema sportaša.

Tomislav posjeduje iskustvo u vođenju grupnih programa treninga za rekreativce, te kondicijske pripreme sportaša i individualiziranih programa treninga za redukciju potkožnog masnog tkiva, povećanje mišićne mase, unapređenje zdravlja i podizanje fukncionalnih i motoričkih sposobnosti.

Kao nogometaš prošao je sve dobne kategorije u omladinskim ligama u NK GOŠK-u, a svoju seniorsku karijeru nastavio je u rodnim Višićima.  Svoje znanje nadogradio je i kao trener u HNK Višići, prvo u školi nogometa, a trenutno obnaša funkciju kondicijskog trenera prvog tima koji se natječe u Drugoj ligi FBiH. Posjeduje i nogometnu trenersku licencu „C“ kategorije.

Svoju strast prema vježbanju izražava svakodnevnim radom u Ultimate Sports Body Clubu te svojim primjerom želi motivirati i druge da unaprijede svoje sposobnosti, zdravlje, fizički izgled, odnosno da postignu svoje ciljeve.

Tomislav je voditelj grupnog kružnog treninga u našem gym-u.

Skills:

Fitness
100%
X