Jelena Dragović

Education:Prvostupnica fizioterapije

Age:17.03.1981.

Email:jelena.dragovic@ultimatesports.hr

Phone:+385 (0)98 707 824

Jelena Dragović

Licencirana učiteljica yoge i pilatesa

Biography:

Jelena Dragović je fizioterapeutkinja s osamnaest godina iskustva te licencirana učiteljica yoge Prana Vinyasa Flow Yoge®. Posljednjih devet godina, Jelena je vlasnica privatne prakse za fizioterapiju, specijalizirane u radu s djecom s neurološkim poteškoćama i progresivnim oboljenjima kralježnice.

Formalno obrazovanje završila je  u Zagrebu, na Zagrebačkom veleučilištu, a posjeduje i niz dodatnih certifikata u području fizioterapije, od kojih posebno ističemo neurorazvojnu terapiju po Bobath konceptu za djecu s neurološkim poteškoćama i Schroth terapiju za adolescente s idiopatskom skoliozom i kifozom.

Jelena posjeduje šesnaestogodišnje iskustvo u vođenju različitih grupnih programa za vježbanje, a posljednje tri godine u potpunosti je posvećena yogi. Svoje znanje kontinuirano produbljuje educirajući se na raznim radionicama u Hrvatskoj i  svijetu (Zagreb, Atena, Santorini, Dublin, London, Amsterdam). Osim vođenja grupnih sati u Ultimate Sports Body Clubu, kao vanjski suradnik yoga studija u Zagrebu svoje znanje prenosi i drugima.

Jelenin cilj je pomoći i biti podrška polaznicima kako bi kroz predanost praksi uživali u vlastitom putu prema osobnom razvoju i transformaciji.

Skills:

Yoga
100%
Fizikalna terapija
100%
Pilates
100%
X